Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

  • Korzystanie z niektórych funkcji naszego serwisu internetowego wymaga rejestracji, podczas której wymagane jest podanie adresu email oraz hasła.
  • Podczas wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące odwiedzin strony, takie jak np. adres IP komputera, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
  • Kontakt za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. skutkuje przekazaniem nam swoich danych osobowych, np. imienia, nazwiska, adresu email, itp.
  • Nie przekazujemy zebranych danych osobowych podmiotom trzecim.
  • Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, zebrane dane osobowe mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  • W przypadku gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić zebrane dane osobowe organom wymiaru sprawiedliwości.
  • O zmianie lub żądaniu usunięcia danych osobowych używanych m.in. do wysyłki newslettera można nas powiadomić, korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.
  • Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka (ang. cookies), które służą do identyfikacji przeglądarki wykorzystywanej podczas korzystania z naszej strony. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.
  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie. 

Kontakt 

Firma zbierająca dane: MERAWEX Sp. z o.o., ul. Toruńska 8, 44-122 Gliwice, Polska. 

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego.

Załączniki:
Pobierz plik (ows_i_owg_2.4.pdf)ows_i_owg_2.4.pdf[Ogólne warunki sprzedaży i serwisu]192 kB

Ta strona używa Cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na ich używanie możesz wyłączyć ich obsługę w swojej przeglądarce internetowej. Polityka prywatności

  Akceptuję Cookies z tej strony.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk